Voor de gelegenheid werd in het Bogerman gespeeld, waar dezelfde middag het FK-individueel voor de jongste schakertjes werd afgewerkt. Wytse had dit laatste wapenfeit er nog even bij vermeld in zijn (standaard) mail naar de teamcaptain van Westergoo, met daaronder in koeienletters (ik vind koe-je-letters waarheidsgetrouwer) AANVANG 12.00 uur.

Dat sloeg dan weer op de KNSB-wedstrijd, want de jeugd begon pas om 13.00 uur. Maar de Bolswarders waren nu in de veronderstelling dat 12.00 uur voor het FK gold en zij om, de in de KNSB gebruikelijke, 13.00 uur konden “ aankakken” ( al eeuwenlang zelfde spelling, omdat stront, stront blijft)

Ik heb dit recherchewerk na de wedstrijd maar even gedaan om de geruisloze 8-0 voor hen nog ergens te kunnen verzachten. Per slot van rekening begonnen ze met 3 kwartier minder op de klok. Voor 16.00 uur was echter alles uit, en ik heb niet de indruk dat meer tijd, meer punten had opgeleverd hoewel ik ze onder deze omstandigheden wel een puntje had gegund. Wij spelen al enkele jaren vanaf 12.00 uur, jammer van het misverstand. Sneek doet hiermee wel goede zaken.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s