Voor het eerst hoef ik een verslag niet meer met reclamelinkjes te beginnen, want de laatste teambattle (voorlopig in ieder geval) zit er op. In de spannende vierde klasse begonnen we vol goede moed aan de laatste avond.

Het veld lag dicht bij elkaar, maar helaas begonnen de eerste drie plaatsen in het laatste uur ver weg te lopen. Met een inhaalactie in de laatste tien minuten wist ons team nog wel op de vierde plaats te eindigen, een resultaat waar ik zelf in ieder geval goed mee kan leven.

0628 Uitslag

Aangezien het seizoen erop zit, rest mij alleen nog iedereen te bedanken. Allereerst de organisatie en tegenstanders (als jullie dit lezen), maar boven allen mijn teamgenoten voor hun inzet de afgelopen anderhalve maand. Ardbeg17, Arrthew90cp, cpkuitert, dewyts, Erwin1963, Grutsk, ikbennemo, KillerQueens, Mudshark, murk65, schrambo en zeehek, bijzonder bedankt van mijn kant. Een speciale shoutout wil ik geven aan Arrthew90cp, die sinds Sneek meedeed elke avond ook aanwezig was. 

Partijanalyses

 

Voor wie ge├»nteresseerd is om alle partijanalyses nog eens rustig zelf door te spelen staat  hieronder  een downloadlink. Deze bevat alle geanalyseerde partijen die de afgelopen weken in de verslagen zijn langsgekomen.