Voor het eerst sinds lange tijd begin ik mijn verslagen niet met een bijna smekende uitnodiging aan iedereen om mee te doen. De reden hiervoor was al bekend. De teambattle van afgelopen zondag was, in ieder geval voorlopig, de laatste die georganiseerd is. Dit had het gevolg dat ieder team nog even een keer met een extra sterke formatie verscheen, en met 11 deelnemers was ook Sneek geen uitzondering.

Het verloop van de laatste teambattle was vrij overzichtelijk. Deelnemer van het eerste uur Groninger Combinatie greep al vroeg de leiding, en niemand wist hen meer te benaderen. Voor Sneek verliep het spelbeeld als wel vaker, namelijk in de subtop. Voor zover ik me kan herinneren hebben we geen tweede plaats bezet, maar altijd ergens tussen plek drie en vijf geschommeld. Het zal dan ook niemand verbazen dat we uiteindelijk op de vierde plaats zijn geƫindigd.

2021 05 09 Uitslag

 

Pan op het laatst nog even een bedankje, aan iedereen die mee heeft gedaan de afgelopen maanden. Het was erg leuk om elke week met een vrij constant groepje op zondag- en soms donderdagavond te schaken. Hopelijk tot snel, achter het bord!

Als laatste onderdeel van het verslag nog wat puzzels uit de slotavond.