Gastenboek

Motiefgroep schaken www.euwe.nl
Stukje Anne Kloosterman 2018 schaken en filatelie
Bij toeval kwam ik het stukje tegen op het zo onderhand heeeeeel grote internet. Leuk stukje en het is niet Kasparov, maar Karpov die die grote verzameling heeft. De overlevering beweert dat Karpov vroeger prijzengeld wel deels? moest afdragen aan de autoriteiten, maar postzegels vielen daar niet onder en dus was Karpov een hele slimme jongen. Waar dat weetje vandaan komt? Van de Motiefgroep S...
zaterdag 11 december 2021
Anne
Time flies
Prachtige filmpjes Wim! Bijzonder om de leden te zien die niet meer onder ons zijn. Wat lijkt die tijd nog maar kort geleden. Ben zelf niet zo van het plaatsen van filmpjes op YouTube maar deze geven een prachtig tijdsbeeld van ons clubjes van zowat 15 jaar geleden?
zaterdag 28 augustus 2021
Anne
Diagrammen II
Erg leuk om de slotstellingen te spelen. Mooi dat je dat elke week weer doet Selwin! Komende zondag moeten we maar weer eens voor de volle winst gaan
vrijdag 23 april 2021
Anne
Frank
Er is ons weer een kleurrijk figuur ontvallen. Frank gaf in de jaren tachtig kleur aan de schaakclub Sneek met zijn soms onnavolgbare kijk op zijn gespeelde partij. Rust zacht Frank
vrijdag 22 januari 2021
Eelke
diagrammen
Kunnen jullie bij de oplossingen puzzels de diagrammen ook in het artikel zetten? Dat verhoogt het leesplezier aanzienlijk.
woensdag 06 januari 2021
Eelke
Plakboek
Dag Wim, Ooit heeft Maarten mij geïnterviewd voor een jubileumboek van SC Sneek. Bij die gelegenheid heb ik hem dat plakboek gegeven. Onder het motto: jullie hebben er in Sneek meer aan dan ik in Leeuwarden. Het is dus ooit door mij gemaakt evenals alle foto's in het boek.
woensdag 12 augustus 2020
Peter Brouwer
Eindstanden
Poeh Wim, verveelde je je? Een reuzenkarwei en zeer fraai gedaan. Jammer van die jaren die missen en hopelijk komen die boven water. Nog nooit kampioen geweest in de gepubliceerde jaren zie ik. Het is altijd leuk die namen uit een lang verleden voorbij te zien komen!
donderdag 06 augustus 2020
Bestuur
Archief
Wim is maar goed bezig geweest! Mooi hoe je met de hulp van clubgenoten zo'n prachtig complete bibliotheek van Tuunhekjes kunt dighitaliseren. Een genot om weer eens door te lezen.
dinsdag 21 juli 2020
Eelke
IM Douwe
Prachtig IM, Anne. Zo was Douwe: een prachtkerel.
zaterdag 09 mei 2020
Bestuur
Sponsordag levert 3.274 munten op!
Op zaterdag 23 maart was de Schaakclub Sneek actief in de Poiesz winkel aan het Boschplein. Mede dankzij onvermoede commerciële talenten van enkele jeugdleden wisten we met elkaar 3.274 sponsormunten te scoren voor de jeugd. Hiermee hebben als kleine deelnemer toch maar even ons visitekaartje afgegeven! Dank aan alle leden, jeugdleden en ouders die acte de préséance gaven!
vrijdag 29 maart 2019

Recent Toegevoegd

Bezoekers

Today 258

Yesterday 234

Week 1324

Month 6676

All 207628

Currently are 22 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

puis

Schaakclub Sneek doet mee! Jullie ook?

Vanaf maandag 7 februari krijgt iedere klant bij de winkels van Poiesz voor elke bestede 10 euro een jeugd sponsor munt.

Deze munten kan je direct inleveren in de winkel zelf en dat doe je door deze munten in de buis van je favoriete club te gooien.

De spaarbuis van de Schaakclub staat in de winkel van de Poiesz aan het Boschplein in Sneek.

Voor iedereen die niet in staat is om de munten in de buis van de schaakclub aan het Boschplein te gooien, die kunnen deze munten meegeven aan alle leden van de schaakclub. Op de clubavonden staat een sponsormunten bakje waar deze in worden verzameld.

Deze bijzondere actie duurt tot 7 april. Naast de standaard munt voor elke 10 euro aan boodschappen zijn er wekelijks acties van producten die extra munten opleveren. Dat kan oplopen tot wel 15 munten voor een actieproduct!

Om de actie kracht bij te zetten heeft de schaakclub een actiedag toegewezen gekregen en dat is op zaterdag 23 maart vanaf 10.00 uur in de Poieszwinkel aan het Boschplein te Sneek. De week daarvoor is er een marktstandje met attributen die de schaakclub onder de aandacht brengt van het winkelend publiek. Daar over later meer informatie op de website.

Wat levert het de schaakclub op?

De Poieszketen heeft met deze actie vorig jaar ruim EUR 550.000 verdeeld onder de deelnemende verenigingen en clubs. Dat zal dit jaar niet veel minder zijn!

De laatste keer dat de schaakclub meedeed aan deze actie leverde de clubkas zo’n EUR 800 voor de jeugd op! Een mooi bedrag waar de schakende jeugd mee ondersteund wordt.

Spaar mee voor de jeugd en geef die muntjes aan de schaakclub!

Let op!

De schaakclub is niet de enige deelnemende vereniging en dus zullen er vele clubs proberen de muntjes van het schaaklievend publiek af te troggelen. Geen mogelijkheid laten ze onbenut!

Geef niet toe, maar doe ze in de buis van de schaakclub of geef ze mee aan één van de leden!

De andere clubs zullen er echt alles aan doen om het publiek emotioneel te chanteren om maar aan zoveel mogelijk muntjes te komen… U bent dus gewaarschuwd!

Tip:

Als een schattig kind op u afloopt en aan u vraagt: “heeft u ook muntjes?” Dan kunt u gewoon met een glimlach antwoorden: “Wij sparen voor de Schaakclub!”

Agenda

Currently no events are available

AVG

 
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens (AVG) van kracht
Hieronder staat de link naar de privacyverklaring van onze club.
 

zoek