Gastenboek

Anne
Time flies
Prachtige filmpjes Wim! Bijzonder om de leden te zien die niet meer onder ons zijn. Wat lijkt die tijd nog maar kort geleden. Ben zelf niet zo van het plaatsen van filmpjes op YouTube maar deze geven een prachtig tijdsbeeld van ons clubjes van zowat 15 jaar geleden?
zaterdag 28 augustus 2021
Anne
Diagrammen II
Erg leuk om de slotstellingen te spelen. Mooi dat je dat elke week weer doet Selwin! Komende zondag moeten we maar weer eens voor de volle winst gaan
vrijdag 23 april 2021
Anne
Frank
Er is ons weer een kleurrijk figuur ontvallen. Frank gaf in de jaren tachtig kleur aan de schaakclub Sneek met zijn soms onnavolgbare kijk op zijn gespeelde partij. Rust zacht Frank
vrijdag 22 januari 2021
Eelke
diagrammen
Kunnen jullie bij de oplossingen puzzels de diagrammen ook in het artikel zetten? Dat verhoogt het leesplezier aanzienlijk.
woensdag 06 januari 2021
Eelke
Plakboek
Dag Wim, Ooit heeft Maarten mij geïnterviewd voor een jubileumboek van SC Sneek. Bij die gelegenheid heb ik hem dat plakboek gegeven. Onder het motto: jullie hebben er in Sneek meer aan dan ik in Leeuwarden. Het is dus ooit door mij gemaakt evenals alle foto's in het boek.
woensdag 12 augustus 2020
Peter Brouwer
Eindstanden
Poeh Wim, verveelde je je? Een reuzenkarwei en zeer fraai gedaan. Jammer van die jaren die missen en hopelijk komen die boven water. Nog nooit kampioen geweest in de gepubliceerde jaren zie ik. Het is altijd leuk die namen uit een lang verleden voorbij te zien komen!
donderdag 06 augustus 2020
Bestuur
Archief
Wim is maar goed bezig geweest! Mooi hoe je met de hulp van clubgenoten zo'n prachtig complete bibliotheek van Tuunhekjes kunt dighitaliseren. Een genot om weer eens door te lezen.
dinsdag 21 juli 2020
Eelke
IM Douwe
Prachtig IM, Anne. Zo was Douwe: een prachtkerel.
zaterdag 09 mei 2020
Bestuur
Sponsordag levert 3.274 munten op!
Op zaterdag 23 maart was de Schaakclub Sneek actief in de Poiesz winkel aan het Boschplein. Mede dankzij onvermoede commerciële talenten van enkele jeugdleden wisten we met elkaar 3.274 sponsormunten te scoren voor de jeugd. Hiermee hebben als kleine deelnemer toch maar even ons visitekaartje afgegeven! Dank aan alle leden, jeugdleden en ouders die acte de préséance gaven!
vrijdag 29 maart 2019
Bestuur
Sponsordag voor de jeugd
Zaterdag vanaf 11.00 uur staat er een stand van de Schaakclub Sneek in de Poiesz winkel aan het Boschplein te Sneek. We proberen weer zoveel mogelijk muntjes binnen te halen. Komt allen en spaar mee voor de jeugd!
vrijdag 22 maart 2019

Recent Toegevoegd

Bezoekers

Today 52

Yesterday 136

Week 680

Month 3028

All 177778

Currently are 9 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

joekleinOns C-team speelde zaterdag de 5e en 6e ronde van de KNSB jeugdcompetitie.

Van de twee pittige duels zagen Jan Bosma, Floyd Franken, Merel Balt en Alec Sealy kans de ochtendwedstrijd te winnen met 2,5-1,5. Mooi resultaat.

Jan speelde sterk en overspeelde zijn tegenstander in het eindspel.

Floyd had een voordelige stelling in het eindspel maar ging toch akkoord met remise.

Merel stond lang goed maar liet tegen het einde van het middenspel haar dame pennen. Met een paard voor een dame was het einde partij.

Alec kwam niet goed uit de opening maar door een dubieuze offerzet waar zijn tegenstander niet op in ging, stond hij een pion voor en speelde de pot tactisch sterk uit naar winst.

De middagwedstrijd was niet al te best.

Jan speelde wederom een goede partij tegen een 1800plus schaker. Hij leek er remise uit te slepen. Een klein foutje deed Jan alsnog de das om. Onschuldig lijkend plaatste hij een toren in de penning. Dat kostte een pion. Het verband raakte uit de stelling en de partij ging verloren.

Floyd wederom een snelle remise na afruil van de stukken.

Merel en Alec kwamen niet goed uit de opening en vochten al vanaf de 15e zet een verloren strijd uit. Merel stond al een stuk achter en Alec twee pionnen. Kortom, het middagduel werd maar liefst met 3,5-1,5 verloren.

In elk geval uitstekende leermomenten en weer een aantal meters gemaakt op hoog niveau. Vergelijkend met onze senioren is de gemiddelde speelsterkte ongeveer die van Sneek 2. De top van de C-competitie zit daar weer ruim boven.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Agenda

AVG

 
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens (AVG) van kracht
Hieronder staat de link naar de privacyverklaring van onze club.
 

zoek