Sc. Sneek is een van de oudste schaakclubs in het Noorden van het land waar de sportieve strijd hand in hand gaat met de nodige ontspanning. Wekelijks worden de onderlinge partijen gespeeld in een fraai geoutilleerd clubhuis. Men speelt met liefst 4 teams in diverse klassen extern. Naast de nodige krasse knarren met dito schaakbagage en ervaring is de club bekend om haar zeer gezonde jeugdafdeling.

Voor het vierde team uitkomend in de 2e klas der Friese schaakbond is men naarstig op zoek naar een:

TEAMMANAGER

Zijn of haar taken zijn gericht op het in goede banen leiden van een roemrucht achttal dat al menig jaar een bijzondere bijdrage levert aan de mooiste aller denksporten.

Het bepalen van de opstelling, het ontvangen van de gasten, het organiseren van trainingen en overleg met collega teamleiders behoren o.a. tot het takenpakket.

Een pré is het beschikken over een rijdend voertuig liefst met deugdelijke navigatie zodat de uitwedstrijden in de verre uithoeken van ons mooie Friesland probleemloos bereikt zullen worden. Na een proeftijd van 3 maanden wordt bij gebleken geschiktheid een vast contract geboden. Daarnaast biedt schaakclub Sneek goede arbeidsomstandigheden met strijdlustige medewerkers in een harmonieuze werksfeer.

Het bijbehorende salaris is uiteraard conform de geldende CAO voor schakers. Bij een eventueel kampioenschap wordt de salarisschaal aangepast. Na degradatie blijft de geldelijke beloning gelijk.

Reacties met uitgebreide c.v. per brief of mail sturen naar:

Julius Bosma

(adres bij de redactie bekend)

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s