Gastenboek

Anne
Time flies
Prachtige filmpjes Wim! Bijzonder om de leden te zien die niet meer onder ons zijn. Wat lijkt die tijd nog maar kort geleden. Ben zelf niet zo van het plaatsen van filmpjes op YouTube maar deze geven een prachtig tijdsbeeld van ons clubjes van zowat 15 jaar geleden?
zaterdag 28 augustus 2021
Anne
Diagrammen II
Erg leuk om de slotstellingen te spelen. Mooi dat je dat elke week weer doet Selwin! Komende zondag moeten we maar weer eens voor de volle winst gaan
vrijdag 23 april 2021
Anne
Frank
Er is ons weer een kleurrijk figuur ontvallen. Frank gaf in de jaren tachtig kleur aan de schaakclub Sneek met zijn soms onnavolgbare kijk op zijn gespeelde partij. Rust zacht Frank
vrijdag 22 januari 2021
Eelke
diagrammen
Kunnen jullie bij de oplossingen puzzels de diagrammen ook in het artikel zetten? Dat verhoogt het leesplezier aanzienlijk.
woensdag 06 januari 2021
Eelke
Plakboek
Dag Wim, Ooit heeft Maarten mij geïnterviewd voor een jubileumboek van SC Sneek. Bij die gelegenheid heb ik hem dat plakboek gegeven. Onder het motto: jullie hebben er in Sneek meer aan dan ik in Leeuwarden. Het is dus ooit door mij gemaakt evenals alle foto's in het boek.
woensdag 12 augustus 2020
Peter Brouwer
Eindstanden
Poeh Wim, verveelde je je? Een reuzenkarwei en zeer fraai gedaan. Jammer van die jaren die missen en hopelijk komen die boven water. Nog nooit kampioen geweest in de gepubliceerde jaren zie ik. Het is altijd leuk die namen uit een lang verleden voorbij te zien komen!
donderdag 06 augustus 2020
Bestuur
Archief
Wim is maar goed bezig geweest! Mooi hoe je met de hulp van clubgenoten zo'n prachtig complete bibliotheek van Tuunhekjes kunt dighitaliseren. Een genot om weer eens door te lezen.
dinsdag 21 juli 2020
Eelke
IM Douwe
Prachtig IM, Anne. Zo was Douwe: een prachtkerel.
zaterdag 09 mei 2020
Bestuur
Sponsordag levert 3.274 munten op!
Op zaterdag 23 maart was de Schaakclub Sneek actief in de Poiesz winkel aan het Boschplein. Mede dankzij onvermoede commerciële talenten van enkele jeugdleden wisten we met elkaar 3.274 sponsormunten te scoren voor de jeugd. Hiermee hebben als kleine deelnemer toch maar even ons visitekaartje afgegeven! Dank aan alle leden, jeugdleden en ouders die acte de préséance gaven!
vrijdag 29 maart 2019
Bestuur
Sponsordag voor de jeugd
Zaterdag vanaf 11.00 uur staat er een stand van de Schaakclub Sneek in de Poiesz winkel aan het Boschplein te Sneek. We proberen weer zoveel mogelijk muntjes binnen te halen. Komt allen en spaar mee voor de jeugd!
vrijdag 22 maart 2019

Recent Toegevoegd

 • Bestuur
  14-11-2021
    Beste schakers, het bestuur heeft besloten om de komende 3 dinsdagen het clubschaken niet door te laten gaan.   De nieuwe corona maatregelen, die overigens op diverse punten vrij...
 • INFO
  07-11-2021
 • Interne competitie
  03-11-2021
    Uitslag Ronde 7                 1 Selwin Keuning  -  Jan Hans de Jong 1 - 0 2 Tjitze...
 • Interne competitie
  27-10-2021
    Uitslag Ronde 6                 1 Anne Kloosterman  -  Matthijs van der Grijp 1 - 0 2 Jesse...
 • Competities
  25-10-2021
  Speeldata 2021-2022 datum 7 september 2021 A.L.V. 14 september 2021 1e intern 18 september 2021 KNSB Sneek 1 - Assen 1 21 september 2021 2e intern 28 september...
 • More news...

Bezoekers

Today 5

Yesterday 131

Week 652

Month 3253

All 182183

Currently are 17 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

mudhDe Olimpiese Winterspeulen beginne fandaag. Dat ken niemant ontgaan weze. Helemaal gek wert ik van die diskussies.

Die gingen niet over sport, maar bijna altiet over homoregten. Ik hew nix teugen homo’s natuurluk, maar die Paul de Liew met sien dikke hasses,, die kon ik tog al niet sien.

Al die diskussies hewwe je bei elk groot evenement. In Sjina ging ut over de meesenregten. Over 4 jaar bei ut foetbal in Ruslaan natuurluk weer over de homos, in 2022 in Qatar geseur over frauenregten. In elk laan is der wel wat mis. In de VS hest de dootstraf, in Nederlaan kest su mar wiet roke (dat fiene se in de VS weer freseluk, al hoorde ik gister dat die amerikanen selluf allemaal aan e heroine sitte, kiek maar naar die Seemoer) en Duutslaan het een overskot aan Hamburgers.

Ast metdoest must niet seure, su Faber wel seit hewwe.   Siekenhuus!

Ik hoorde dat de Olympiese winterspeulen in Sotsji viefig miljart euro koste. Ja, dan krapst wel even agter dien oren. Dat is een soot gelt. Maar dan hest ok wat. Miljarden meesen geniete dervan, en foor dat gelt is alles pikobello regelt. Puun in de hotels, kosienen die er spontaan utdondere, wegen die sumaar ophaue weg te wezen. Ja dat wordt geniete de kommende weken. En na de speulen staan al die hotels, restaurants, iisbanen, skihellingen en andere topsportfasilitieten natuurluk leeg. Een paar miljard naar de klôten.

In Sneek wete we dat natuurluk al lang. In Sneek hezze ut al eeuwen over Sotsji, wat se krek as de Russen uutspreke as sootsje. En dat is ut in ruslaan

Een sootsje ongeregeld is ut die Russen. Wie ken sig de skaakolimpiade in Elista niet herrennere. Ok der werden miljoenen uutgeven voor een heuse skaakstad. Nou lope der alleen nog af en toe wat dwaze skakers met vakaansie ront. Het schient al helemaal verpaupert te wezen. Spooksteden wudde ut.

Mar niet tefeul ofer nadenke, ut is su as ut is en ik ga lekker foor de vletskrien kieke.

As Sfen Kramer saterdag de 5000 meter wint, zit Sneek 1 te swoegen tegen agt Groningers. Ik hoop niet dat ut een sootsje wurd, want Sneek het nog wel een paar puntsies nodig. Maar dieper sakke dan de Groningers met hun gas, sal toch niet gebeure?

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Agenda

AVG

 
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens (AVG) van kracht
Hieronder staat de link naar de privacyverklaring van onze club.
 

zoek