Om mee te doen is het nodig om lid te worden van Schaakclub Sneek op Lichess. Dat kan via de link https://lichess.org/team/schaakclub-sneek . Hiervoor is een (gratis) account nodig op Lichess. Let op: lid worden van dit team kan alleen via de webbrowser, niet via de Lichess-app.

Degenen die lid zijn van het team kunnen zich dan voor het toernooi aanmelden via de link https://lichess.org/tournament/1J99Tspz . Als je voor het toernooi aangemeld bent kun je veilig het tabblad weer sluiten. Kom je er niet uit, vraag dan gerust.

De eerste teambattle van het nieuwe seizoen vond plaats op zondagavond 4 oktober, met Sneek in de eerste klasse, d.w.z. het tweede niveau, ingedeeld.

Bij ons in de klasse sterke teams, zoals Winterswijk, Caissa Amsterdam en Promotie. Toch leek er lange tijd een uitstekend resultaat in te zitten. De eerste plaats is dan wel nooit in zicht geweest, maar daarachter deed Sneek lang mee om de tweede plaats. Helaas zakten de resultaten in de laatste drie kwartier behoorlijk in, waardoor een zesde plaats het uiteindelijke resultaat was.

Partijen

 

Aanstaande zondag spelen we ‘’gewoon’’ in de tweede klasse. Niet geheel onlogisch, aangezien er toch wel veel teams waren in die tweede klasse die hoger thuishoorden. Het goede nieuws is wel dat we denk ik direct om het kampioenschap kunnen meedoen, als het een beetje meezit tenminste.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s