Om mee te doen is het nodig om lid te worden van Schaakclub Sneek op Lichess. Dat kan via de link https://lichess.org/team/schaakclub-sneek . Hiervoor is een (gratis) account nodig op Lichess. Let op: lid worden van dit team kan alleen via de webbrowser, niet via de Lichess-app.

Degenen die lid zijn van het team kunnen zich dan voor het toernooi aanmelden via de link https://lichess.org/tournament/ChGCaoCi . Als je voor het toernooi aangemeld bent kun je veilig het tabblad weer sluiten. Kom je er niet uit, vraag dan gerust. Let op, ook het aanmelden voor het toernooi moet via de webbrowser en dus niet de app

Het feit dat Sneek, ondanks een goede klassering vorige week, een klasse lager was ingedeeld betekent dat de teambattles weer groeiende zijn.

Ook bij Sneek was dat te merken, met name aan het aantal spelers dat deze week met ons meespeelde. Tien man is alweer een aardig ploegje, met zeker nog groeimarge. Het spel liep in de loop van de avond niet slecht, met constant een derde plek. Synchroon met mijn instorting zakte het team helaas ook nog weg in de stand, waardoor we uiteindelijk op de vijfde plaats terechtkwamen. De gemiddelde TPR ligt gelukkig wel boven de gemiddelde rating, dus in dat opzicht presteerden we prima, maar het is duidelijk dat er nog zeker marge naar boven zit. Laten we dit volgende week laten zien, en onze prestatie weer verbeteren!

20201011Eindstand

Volgende week zijn de tegenstanders denk ik niet onverslaanbaar. Wellicht kunnen we weer bovenin meedoen zelfs.

 

Partijen

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s