Om mee te doen is het nodig om lid te worden van Schaakclub Sneek op Lichess. Dat kan via de link https://lichess.org/team/schaakclub-sneek . Hiervoor is een (gratis) account nodig op Lichess. Let op: lid worden van dit team kan alleen via de webbrowser, niet via de Lichess-app.

Degenen die lid zijn van het team kunnen zich dan voor het toernooi aanmelden via de link https://lichess.org/tournament/6icJDcsd . Als je voor het toernooi aangemeld bent kun je veilig het tabblad weer sluiten. Kom je er niet uit, vraag dan gerust. Let op, ook het aanmelden voor het toernooi moet via de webbrowser en kan dus niet met de Lichess-app

 Deze week was Sneek niet een klasse teruggezet, en dus mochten we het voor de tweede week op rij proberen in de tweede klasse van de zondagse teambattles. Het veld was behoorlijk versterkt met late aanvullingen als Purmerend, Delft en bovenal Kennemer Combinatie. Kampioenschap ging op voorhand moeilijk worden, al werd wel duidelijk dat deze teams niet allemaal op hun sterkst waren gekomen. Het veld lag zelfs zo dicht bij elkaar dat de nummer 1 en 6 na een klein uur minder dan twintig punten verschilden. Uiteindelijk wist Sneek niet de benodigde eindsprint te hebben die met name Purmerend wel had. Een vierde plaats, niet ver achter nummer 3 Kennemer Combinatie, was het uiteindelijke resultaat. Hoewel het kampioenschap ver weg bleek toch een uitstekend resultaat.

20201018Eindstand

Zondag weer dezelfde klasse. Twee van de teams die boven ons eindigden zijn gepromoveerd, dus met een goede prestatie kunnen we wellicht nog hoger eindigen dan afgelopen zondag.

Partijanalyses

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s