Om mee te doen is het nodig om lid te worden van Schaakclub Sneek op Lichess. Dat kan via de link https://lichess.org/team/schaakclub-sneek . Hiervoor is een (gratis) account nodig op Lichess. Let op: lid worden van dit team kan alleen via de webbrowser, niet via de Lichess-app.

Degenen die lid zijn van het team kunnen zich dan voor het toernooi aanmelden via de link https://lichess.org/tournament/q64Nkgo5 . Als je voor het toernooi aangemeld bent kun je veilig het tabblad weer sluiten. Kom je er niet uit, vraag dan gerust. Let op, ook het aanmelden voor het toernooi moet via de webbrowser en kan dus niet met de Lichess-app

De laatste zondag van oktober betekende weer een nieuwe teambattle, en voor Sneek opnieuw een plek in de Tweede Klasse.

Negen man kwamen weer opdagen, met deze week debutant TRWG52. Al snel werd deze week echter duidelijk dat kampioenschap geen reƫle optie was deze week. Daarvoor bleek Kennemer Combinatie veel te sterk. Voor Sneek was de derde plek een resultaat, een positie waar we eigenlijk de hele avond stonden. Soms leek het of we plek twee konden aanvallen, soms bedreigde de vierde plek ons, maar uiteindelijk gebeurde dit geen van beiden. Met een prestatierating van 58 punten meer dan de gemiddelde rating is deze derde plek in ieder geval een heel sterk resultaat, waarvoor ik alleen maar complimenten over kan hebben. Ook hebben we de stijgende lijn voortgezet en zijn we weer een stap(je) dichterbij die promotie.

20201025Eindstand

 

Volgende week gaan we vrolijk verder. Het zal niet makkelijk worden om sommige van de nieuwe teams te verslaan, maar een nieuwe derde plek zou al heel mooi zijn.

Analyses

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s