puis

Schaakclub Sneek doet mee! Jullie ook?

Vanaf maandag 7 februari krijgt iedere klant bij de winkels van Poiesz voor elke bestede 10 euro een jeugd sponsor munt.

Deze munten kan je direct inleveren in de winkel zelf en dat doe je door deze munten in de buis van je favoriete club te gooien.

De spaarbuis van de Schaakclub staat in de winkel van de Poiesz aan het Boschplein in Sneek.

Voor iedereen die niet in staat is om de munten in de buis van de schaakclub aan het Boschplein te gooien, die kunnen deze munten meegeven aan alle leden van de schaakclub. Op de clubavonden staat een sponsormunten bakje waar deze in worden verzameld.

Deze bijzondere actie duurt tot 7 april. Naast de standaard munt voor elke 10 euro aan boodschappen zijn er wekelijks acties van producten die extra munten opleveren. Dat kan oplopen tot wel 15 munten voor een actieproduct!

Om de actie kracht bij te zetten heeft de schaakclub een actiedag toegewezen gekregen en dat is op zaterdag 23 maart vanaf 10.00 uur in de Poieszwinkel aan het Boschplein te Sneek. De week daarvoor is er een marktstandje met attributen die de schaakclub onder de aandacht brengt van het winkelend publiek. Daar over later meer informatie op de website.

Wat levert het de schaakclub op?

De Poieszketen heeft met deze actie vorig jaar ruim EUR 550.000 verdeeld onder de deelnemende verenigingen en clubs. Dat zal dit jaar niet veel minder zijn!

De laatste keer dat de schaakclub meedeed aan deze actie leverde de clubkas zo’n EUR 800 voor de jeugd op! Een mooi bedrag waar de schakende jeugd mee ondersteund wordt.

Spaar mee voor de jeugd en geef die muntjes aan de schaakclub!

Let op!

De schaakclub is niet de enige deelnemende vereniging en dus zullen er vele clubs proberen de muntjes van het schaaklievend publiek af te troggelen. Geen mogelijkheid laten ze onbenut!

Geef niet toe, maar doe ze in de buis van de schaakclub of geef ze mee aan één van de leden!

De andere clubs zullen er echt alles aan doen om het publiek emotioneel te chanteren om maar aan zoveel mogelijk muntjes te komen… U bent dus gewaarschuwd!

Tip:

Als een schattig kind op u afloopt en aan u vraagt: “heeft u ook muntjes?” Dan kunt u gewoon met een glimlach antwoorden: “Wij sparen voor de Schaakclub!”