Op het F.K. jeugdschaken, gehouden tijdens de voorjaarsvakantie op het Bogerman, werden er 7 van de 10 titels door 'Sneker' jeugdschakers gewonnen.

Jouke Bakker zag kans met degelijk spel te zegevieren in de oudste jeugdgroep. Sylvia Fluit werd gedeeld tweede en dameskampioen.

Bij de B's greep Abe Algra net naast de wisselbeker. Hij kwam een halfje tekort met wel opvallend veel weerstandspunten. Het toernooi had voor Abe wel een ronde langer mogen duren.

In de cat. C was Alec Sealy de sterkste. Op de eerste speeldag verloor hij slordig een potje. Op de de slotdag stond Alec op scherp en won alle duels.

Robin de Leeuw eindigde met 5 uit 9 als vijfde en was daarmee meisjeskampioen.

Bij de D-groep werden de eerste vijf plekken bezet door onze jeugd met Sake Algra als nr. 1. Dylan Sealy pakte zilver en Marrit Adema werd derde en meisjeskampioen.De 4e en 5e stek werden bezet door de broers Lukas en Thomas van Ruiten.

De jongste jeugd, cat. E speelde alleen op zaterdagmiddag. Nemo Ding, sinds kort goed bezig bij Sneek, eindigde als tweede op een halfje verwijderd van de eerste plek. Hij liet goed aanvallend spel zien. Verdedigen bleek niet zijn hobby.

Silke van Ruiten werd in de jongste groep meisjeskampioen.

Verslagen, foto's en uitslagen staan vermeld op de FSB site

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s