Gastenboek

Anne
Time flies
Prachtige filmpjes Wim! Bijzonder om de leden te zien die niet meer onder ons zijn. Wat lijkt die tijd nog maar kort geleden. Ben zelf niet zo van het plaatsen van filmpjes op YouTube maar deze geven een prachtig tijdsbeeld van ons clubjes van zowat 15 jaar geleden?
zaterdag 28 augustus 2021
Anne
Diagrammen II
Erg leuk om de slotstellingen te spelen. Mooi dat je dat elke week weer doet Selwin! Komende zondag moeten we maar weer eens voor de volle winst gaan
vrijdag 23 april 2021
Anne
Frank
Er is ons weer een kleurrijk figuur ontvallen. Frank gaf in de jaren tachtig kleur aan de schaakclub Sneek met zijn soms onnavolgbare kijk op zijn gespeelde partij. Rust zacht Frank
vrijdag 22 januari 2021
Eelke
diagrammen
Kunnen jullie bij de oplossingen puzzels de diagrammen ook in het artikel zetten? Dat verhoogt het leesplezier aanzienlijk.
woensdag 06 januari 2021
Eelke
Plakboek
Dag Wim, Ooit heeft Maarten mij geïnterviewd voor een jubileumboek van SC Sneek. Bij die gelegenheid heb ik hem dat plakboek gegeven. Onder het motto: jullie hebben er in Sneek meer aan dan ik in Leeuwarden. Het is dus ooit door mij gemaakt evenals alle foto's in het boek.
woensdag 12 augustus 2020
Peter Brouwer
Eindstanden
Poeh Wim, verveelde je je? Een reuzenkarwei en zeer fraai gedaan. Jammer van die jaren die missen en hopelijk komen die boven water. Nog nooit kampioen geweest in de gepubliceerde jaren zie ik. Het is altijd leuk die namen uit een lang verleden voorbij te zien komen!
donderdag 06 augustus 2020
Bestuur
Archief
Wim is maar goed bezig geweest! Mooi hoe je met de hulp van clubgenoten zo'n prachtig complete bibliotheek van Tuunhekjes kunt dighitaliseren. Een genot om weer eens door te lezen.
dinsdag 21 juli 2020
Eelke
IM Douwe
Prachtig IM, Anne. Zo was Douwe: een prachtkerel.
zaterdag 09 mei 2020
Bestuur
Sponsordag levert 3.274 munten op!
Op zaterdag 23 maart was de Schaakclub Sneek actief in de Poiesz winkel aan het Boschplein. Mede dankzij onvermoede commerciële talenten van enkele jeugdleden wisten we met elkaar 3.274 sponsormunten te scoren voor de jeugd. Hiermee hebben als kleine deelnemer toch maar even ons visitekaartje afgegeven! Dank aan alle leden, jeugdleden en ouders die acte de préséance gaven!
vrijdag 29 maart 2019
Bestuur
Sponsordag voor de jeugd
Zaterdag vanaf 11.00 uur staat er een stand van de Schaakclub Sneek in de Poiesz winkel aan het Boschplein te Sneek. We proberen weer zoveel mogelijk muntjes binnen te halen. Komt allen en spaar mee voor de jeugd!
vrijdag 22 maart 2019

Recent Toegevoegd

 • Bestuur
  14-11-2021
    Beste schakers, het bestuur heeft besloten om de komende 3 dinsdagen het clubschaken niet door te laten gaan.   De nieuwe corona maatregelen, die overigens op diverse punten vrij...
 • INFO
  07-11-2021
 • Interne competitie
  03-11-2021
    Uitslag Ronde 7                 1 Selwin Keuning  -  Jan Hans de Jong 1 - 0 2 Tjitze...
 • Interne competitie
  27-10-2021
    Uitslag Ronde 6                 1 Anne Kloosterman  -  Matthijs van der Grijp 1 - 0 2 Jesse...
 • Competities
  25-10-2021
  Speeldata 2021-2022 datum 7 september 2021 A.L.V. 14 september 2021 1e intern 18 september 2021 KNSB Sneek 1 - Assen 1 21 september 2021 2e intern 28 september...
 • More news...

Bezoekers

Today 7

Yesterday 131

Week 654

Month 3255

All 182185

Currently are 17 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Het Bogerman Schaakfestijn zit er weer op. Op dit FSB jeugdkampioenschap werden de nodige tickets verkregen voor de N.K.'s. De Snekers hebben naar tevredenheid gescoord.

Onder het motto: Alec is Back, scoorde deze Sealy voor de vuist weg. Alec stond in de 2e ronde tegen favoriet en clubgenoot Jan Bosma een halfje toe. De overige 5 partijen wist hij middels degelijk schaak te winnen.

Jan daarentegen had in de meeste partijen het beste van het spel maar blunderde in zeer voordelige stand twee keer een stelling weg en leverde daardoor twee dure punten in.

Niels Okkema schaakte te snel. Hij zag kans 1 pot te winnen.

Robin de Leeuw eindigde bij de C's knap gedeeld tweede en plakte daarmee de meisjestitel.

In de leeftijdsgroep D is onze club in de breedte zeer sterk. Sake Algra, thans Philidor, werd terecht kampioen. Hij speelde remise tegen Nemo Ding. De overige partijen won hij eenvoudig. Daarna volgde een rijtje Snekers. Lukas van Ruiten en Nemo Ding werden gedeeld tweede. Dylan Sealy eindigde als vierde en Thomas van Ruiten werd vijfde.

Dyanta Osinga was hoogst eindigende meisje en mag zich daarom Fries meisjeskampioen cat. D noemen. De Sneker Debutanten Pieter en Lukas van de Riet en Marten Elsinga eindigden bij de D's in de middenmoot. Op de zaterdagmiddag was dit drietal al bezig geweestin de jongste leeftijdsgroep. Pieter werd daar vierde en Marten en Lukas gedeeld vijfde.

De nog jonge Tygo Osinga, Silke van Ruiten en Dewi Osinga beten flink van zich af maar zagen geen kans potten te breken. In elk geval flink wat meters gemaakt.

Falco de Boer deed zich flink gelden in de oudste categorie. Hij verloor slechts eenmaal, hield kampioen Jorn Brouwer tweemaal op remise en speelde nog een remise tegen de oud B-kampioen Jelmer Steenstra. Met twee punten in de overige 2 partijen werd Falco reservekampioen. Knap werk.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Agenda

AVG

 
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens (AVG) van kracht
Hieronder staat de link naar de privacyverklaring van onze club.
 

zoek