Recent Toegevoegd

 • rapidschaak
  14-08-2023
  Wedstrijden (Klasse 3A) RondeDatumThuisUitUitslag Ronde 1 16-09-2023 Sneek 1 Schaakwoude 1 - Ronde 2 07-10-2023 Staunton Groningen 1 Sneek 1 - Ronde 3 04-11-2023 Sneek...
 • rapidschaak
  02-08-2023
  Selwin Keuning prolongeert zomer snelschaak titel Eerste prijs Wytze Hulshoff: zomer rapidkampioen 2023   Traditie getrouw sluit de schaakclub Sneek de zomercompetitie af op de dinsdag voor...
 • rapidschaak
  26-07-2023
  Hoe werkt de stand van het zomerschaak ?   Om in aanmerking te komen voor een prijs, moet een speler aan één van deze voorwaarden voldoen: 1.  Je hebt minstens de helft van het aantal...
 • rapidschaak
  26-07-2023
 • rapidschaak
  19-07-2023
 • More news...

Bezoekers

Today 112

Yesterday 469

Week 1295

Month 7512

All 420081

Currently are 8 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Het Bogerman Schaakfestijn zit er weer op. Op dit FSB jeugdkampioenschap werden de nodige tickets verkregen voor de N.K.'s. De Snekers hebben naar tevredenheid gescoord.

Onder het motto: Alec is Back, scoorde deze Sealy voor de vuist weg. Alec stond in de 2e ronde tegen favoriet en clubgenoot Jan Bosma een halfje toe. De overige 5 partijen wist hij middels degelijk schaak te winnen.

Jan daarentegen had in de meeste partijen het beste van het spel maar blunderde in zeer voordelige stand twee keer een stelling weg en leverde daardoor twee dure punten in.

Niels Okkema schaakte te snel. Hij zag kans 1 pot te winnen.

Robin de Leeuw eindigde bij de C's knap gedeeld tweede en plakte daarmee de meisjestitel.

In de leeftijdsgroep D is onze club in de breedte zeer sterk. Sake Algra, thans Philidor, werd terecht kampioen. Hij speelde remise tegen Nemo Ding. De overige partijen won hij eenvoudig. Daarna volgde een rijtje Snekers. Lukas van Ruiten en Nemo Ding werden gedeeld tweede. Dylan Sealy eindigde als vierde en Thomas van Ruiten werd vijfde.

Dyanta Osinga was hoogst eindigende meisje en mag zich daarom Fries meisjeskampioen cat. D noemen. De Sneker Debutanten Pieter en Lukas van de Riet en Marten Elsinga eindigden bij de D's in de middenmoot. Op de zaterdagmiddag was dit drietal al bezig geweestin de jongste leeftijdsgroep. Pieter werd daar vierde en Marten en Lukas gedeeld vijfde.

De nog jonge Tygo Osinga, Silke van Ruiten en Dewi Osinga beten flink van zich af maar zagen geen kans potten te breken. In elk geval flink wat meters gemaakt.

Falco de Boer deed zich flink gelden in de oudste categorie. Hij verloor slechts eenmaal, hield kampioen Jorn Brouwer tweemaal op remise en speelde nog een remise tegen de oud B-kampioen Jelmer Steenstra. Met twee punten in de overige 2 partijen werd Falco reservekampioen. Knap werk.

Schaak kalender

Geen activiteiten gevonden

AVG

 
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens (AVG) van kracht
Hieronder staat de link naar de privacyverklaring van onze club.
 

zoek